Ensemble Maarssen

Stichtse Vecht - Maarssen
Toekomstig aanbod

Over dit project

Sfeervol wonen in het hart van Maarssen-dorp
Wonen in het hart van Maarssen-dorp in een woning die van alle gemakken is voorzien? Dat kan in Ensemble op het Harmonieplein. Hier geniet je van het beste van twee werelden: je woont in het historische centrum met al haar gezelligheid en voorzieningen én je stapt ook direct de rust en ruimte van de natuur in de omgeving in.
In Ensemble woon je ‘op stand’ in een buurt waar saamhorigheid centraal staat. De stadswoningen, appartementen en de aangrenzende huurappartementen zijn zo ontworpen door de architect dat ze naadloos op elkaar aansluiten, én op de bestaande omgeving van het Harmonieplein. Hierdoor wordt er een mooie mix van diversiteit en functionaliteit gecreëerd. Het harmonieplein wordt een fijne leefomgeving waar je, hoe kan het ook anders, in harmonie met elkaar samenleeft.
Voor meer informatie en aanmelden ga naar de projectwebsite www.ensemblemaarssen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ensemble Maarssen
Woningen
0 van 13 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden