Loenen aan de Vecht, Cronenburgh

Stichtse Vecht - Loenen aan de Vecht
Actueel aanbod

€ 935.000,- tot € 935.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
206 - 206m2
Kaveloppervlak
549 - 549m2
Inhoud
955 - 955m3

Over dit project

LOENEN AAN DE VECHT, CRONENBURGH, LAATSTE KANS!
ER IS NOG ÉÉN VRIJSTAANDE VILLA BESCHIKBAAR, BOUWNUMMER A-02 EN AL IN AANBOUW! DE BOUWPERIODE BEDRAAGT CIRCA 12 MAANDEN.

De ligging
Loenen aan de Vecht ligt ideaal. Precies tussen Amsterdam en Utrecht, vlakbij Hilversum en in een prachtig stukje Nederland. Het gebied is uitstekend ontsloten. De A2 ligt op een paar ­autominuten afstand. Vanaf NS-station Breukelen kunt u per trein razendsnel doorreizen naar Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Ook zijn er goede busverbindingen met Loenen.

Wat een mogelijkheden
Wie in Loenen woont, leeft midden in de natuur. Recreatiemogelijkheden te over. Het gebied bestaat voor een derde deel uit water en is ideaal voor watersporters. En wie de fiets pakt, of van wandelen houdt, vindt prachtige dorpjes, bossen en diverse bezienswaardigheden in de directe omgeving. Houdt u van golfen? Er ligt een prachtige 9-holes golfbaan vlakbij Cronenburgh.

De wijk Cronenburgh, 27 (half)vrijstaande villa’s
Vlakbij de oude dorpskern van Loenen aan de Vecht wordt druk gebouwd aan de wijk Cronenburgh. Het is een uniek project op een prachtige locatie, uitgevoerd met drie architecten. Die zijn erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouw. Alle huizen zijn uniek en door de diversiteit in architectuur krijgt de wijk een geheel eigen sfeer, die prima aansluit op de gezelligheid in het artistieke Loenen aan de Vecht. Kennemerland Beheer (KB Wonen) ontwikkelt het derde deelplan in Cronenburgh. Dat betekent: daadkracht & deskundigheid en dus creatieve oplossingen en een snelle, milieuvriendelijke realisatie van de bouw.

De bijzondere vorm van de hoekkavel, bouwnummer A-02
De bijzondere vorm van de hoekkavel komt terug in het ontwerp van deze vrijstaande woning. Het huis wordt breder naar achteren toe. Een unieke woning, een echte blikvanger.

De lengte van de woning wordt geaccentueerd door smalle, hoge ramen met fraaie sierluiken, waar het licht prachtig naar binnen schijnt. De ingang van de woning is aan de zijkant te vinden, waarbij opvalt dat deze achter een gemetselde tuinmuur ligt. Ook de garage is aan deze zijde van de woning gelegen. De andere zijgevel grenst aan het water met uitzicht op het park en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Het eetgedeelte van maar liefst 30 m² met woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. In het brede deel aan de tuinzijde is het woongedeelte geplaatst met openslaande deuren naar de tuin.

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers. De grootste slaapkamer compleet met de mogelijkheid van een luxe ‘walk in closet, een badkamer en een apart toilet. Nog twee ruime slaapkamers met dakramen, een tweede badkamer en een technische ruimte treft u op de tweede verdieping. De vliering, gelegen onder de fraaie schuine kap van de woning, zorgt voor extra, nuttige bergruimte. Aan het eind van de 18 meter lange oprit ligt de garage met een aparte toegangsdeur naar de tuin.

Circa maten
Inhoud woning: 955 m3
Woonoppervlakte: 206 m2
Kaveloppervlakte: 549 m2

Bijzonderheden
Inclusief garage, luxe sanitair plus overige luxe.

Optiemogelijkheden
De woning wordt fraai afgewerkt en volledig geoptioneerd uitgevoerd.

Nu gasloos gebouwd
De laatste woningen worden nu gasloos gebouwd! Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, wordt er geen gasaansluiting meer geplaatst in de woningen! Warm water en verwarming worden opgewekt door een bodem-warmtepomp! Afgifte van verwarming vindt plaats via vloerverwarming. 

Bezoek onze website voor uitgebreide informatie: www.thuisinloenen.nu

Wilt u meer informatie ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met Kappelle Onroerend Goed Loosdrecht, via 035 - 5827611 of via loosdrecht@kappelle.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Loenen aan de Vecht, Cronenburgh
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1
Prijs
€ 935.000,- tot € 935.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Golfbaan, Huisarts, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden