Loenen aan de Vecht, Cronenburgh

Stichtse Vecht - Loenen aan de Vecht
Actueel aanbod

€ 890.000,- tot € 915.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
180 - 206m2
Kaveloppervlak
549 - 567m2
Inhoud
815 - 955m3

Over dit project

Een uniek project op een prachtige locatie, uitgevoerd met drie architecten. Die zijn erin geslaagd om op artistieke wijze de afwisseling van het oude dorp te laten reflecteren in de luxe nieuwbouw. Alle huizen zijn uniek en door de diversiteit in architectuur krijgt de wijk een geheel eigen sfeer, die prima aansluit op de gezelligheid in het artistieke Loenen aan de Vecht. Kennemerland Beheer (KB Wonen) ontwikkelt het derde deelplan in Cronenburgh. Dat betekent: daadkracht & deskundigheid en dus creatieve oplossingen en een snelle, milieu­vriendelijke realisatie van de bouw.

De ligging
Loenen aan de Vecht ligt ideaal. Precies tussen Amsterdam en Utrecht, vlakbij Hilversum en in een prachtig stukje Nederland. Het gebied is uitstekend ontsloten. De A2 ligt op een paar ­autominuten afstand. Vanaf NS-station Breukelen kunt u per trein razendsnel doorreizen naar Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Ook zijn er goede busverbindingen met Loenen.

Wat een mogelijkheden!
Wie in Loenen woont, leeft midden in de natuur. Recreatiemogelijkheden te over. Het gebied bestaat voor eenderde deel uit water en is ideaal voor watersporters. En wie de fiets pakt, of van wandelen houdt, vindt prachtige dorpjes, bossen en diverse bezienswaardigheden in de directe omgeving. Houdt u van golfen? Er ligt een prachtige 9-holes golfbaan vlakbij Cronenburgh. Ook biedt de gemeente Loenen alles wat een modern mens nodig heeft: scholen, winkels en goede medische voorzieningen op loopafstand.

Nu gasloos gebouwd
De laatste woningen worden nu gasloos gebouwd! Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, wordt er geen gasaansluiting meer geplaatst in de woningen! Warm water en verwarming worden opgewekt door een bodem-warmtepomp! Afgifte van verwarming vindt plaats via vloerverwarming. 

Per december 2018 is de bouw gestart van de bouwnummer A04. PROGNOSE bouwtijd: ongeveer 1 jaar vanaf gereedkomen ruwe begane grondvloer.

Bezoek onze website voor uitgebreide informatie: www.thuisinloenen.nu

Geïnteresseerd in één van de woningen? Dan kunt u contact met ons opnemen via 023-5374053 of via info@kbwonen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Loenen aan de Vecht, Cronenburgh
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 890.000,- tot € 915.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Golfbaan, Huisarts, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden