bouwkavel

Stichtse Vecht - Maarssen
Actueel aanbod

€ 599.500,- tot € 599.500,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
1600 - 1600m2
Inhoud
600 - 600m3

Over dit project

Deze bouwkavel ligt op een mooie locatie en geeft een optimaal gevoel van "buiten"; wonen, je kijkt over de fraaie tuin zo op het water. Dit water is ook deels eigendom; hier kan je heerlijk zwemmen, vissen of varen (elektrisch). Landelijk wonen betekent hier niet afgelegen wonen; alle voorzieningen zijn binnen handbereik. De sfeervolle dorpskern van Maarssen met supermarkten, winkels, restaurants, cafés, scholen en sportclubs is op circa 10 fietsminuten afstand. De Loosdrechtse Plassen zijn ook binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Er mag hier een woning van 600 m³ worden gebouwd. De goothoogte is 4,5 meter en de bouwhoogte 10 meter. (Er is een vrijstelling mogelijk tot een goothoogte van 6 meter).
Daarnaast mag er nog 50 m² aan bijgebouw worden gemaakt, met een vrijstellingsmogelijkheid tot 80 m². Een unieke kans om op deze prachtige locatie je droomhuis te bouwen Perceeloppervlak exclusief water: 1600 m²

Meer informatie

Kenmerken

Project
bouwkavel
Koopwoningen
1 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 599.500,- tot € 599.500,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden