De haven van Loosdrecht

Stichtse Vecht - Stichtse Vecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In het plan De Haven van Loosdrecht aan de Eerste Plas worden in 2 fasen 54 luxe, ruime en zeer comfortabele appartementen gerealiseerd, waarbij de wensen van de koper centraal staan.

De Haven van Loosdrecht zal het toch al prachtige Loosdrecht een echt dorpscentrum geven, waar het hele jaar door levendigheid is. Een plek met allure en stijl en ruimte voor het ‘gewone’ leven. Wine & dine, meet & greet, enjoy & relax, viva la Loosdrecht! En dat allemaal op nog geen 20 minuten afstand van Amsterdam, Utrecht en Hilversum.

De Haven van Loosdrecht wordt in twee fases gerealiseerd. Het grote gebouw ligt links vanaf de Oud Loosdrechtsedijk gezien. In dit gebouw bevinden zich 30 appartementen en op de begane grond - ook wel de plint genoemd - is ruimte voor winkels. Belangrijke elementen voor deze ontwikkeling zijn o.a. het horecapaviljoen, de haven en de pier. Het kleine gebouw ligt ten westen van de haven. Vanaf de Oud Loosdrechtsedijk gezien is dit het rechtergebouw. Dit gebouw biedt ruimte aan 24 appartementen en ook hier komen commerciële ruimtes in de plint.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De haven van Loosdrecht
Koopwoningen
54
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
Balkon
Advertentie

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden