Wonen in Veenkluit - Tienhoven

Stichtse Vecht - Tienhoven
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 170m2
Kaveloppervlak
107 - 343m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Binnenkort in verkoop! Unieke Kans: Wonen in het hart van natuur en gemeenschap in Tienhoven!

Exclusief Wonen:
Het huidige dorpshuis en de gymzaal zullen worden gesloopt om plaats te maken voor 7 nieuwe woningen, bestaande uit 3 tussenwoningen, 2 hoekwoningen en 2 vrijstaande woningen.

2 van de 3 rijwoningen vallen onder de categorie "Betaalbar koop" en hebben daardoor een maximale koopsom. De woningen zullen verkocht gaan worden met een zelfbewoningplicht en een anti-speculatiebeding waarvan de exacte voorwaarden later bekend worden gemaakt. De resterende rijwoning en de 2 hoekwoningen komen in de vrije verkoop, dus zonder restricties.

De vrijstaande woningen zijn een doordacht ontwerp welke perfect passen bij de uitstraling van Tienhoven. Type A is al standaard voorzien van een uitbouw en heeft daardoor in de basis een gebruikersoppervlak van circa 170 m2.

Prijzen van de woningen zijn nog niet bekend, maar wij houden u graag op de hoogte van de voortgang richting start verkoop.

Ontdek de charme van het landelijke Tienhoven, een idyllisch dorp middenin de natuur, omringd door de prachtige Maarsseveense en Loosdrechtse Plassen. Hier vindt u niet alleen een basisschool en een actief verenigingsleven, maar ook een rustige en vriendelijke gemeenschap die perfect is voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl.

Natuur en recreatie aan uw voordeur:
Met de Maarsseveense Plassen als uw achtertuin, kunt u genieten van talloze buitenactiviteiten zoals varen, vissen, wandelen en fietsen. De directe omgeving biedt legio wandel- en fietsmogelijkheden, waardoor u elke dag kunt genieten van de natuurlijke schoonheid die Tienhoven te bieden heeft.

Uitstekende bereikbaarheid:
Dankzij de centrale ligging van dit project bent u verzekerd van een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Tienhoven ligt op slechts 5 autominuten van Maarssen-dorp, 10 autominuten van Utrecht en 25 minuten van Amsterdam. Bovendien is de bushalte op enkele minuten loopafstand, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot het openbaar vervoer.

Vernieuwing en Vooruitgang:
Dorpshuis De Veenkluit staat aan de vooravond van een spannende vernieuwing. Samen met de gemeente is er een plan ontwikkeld voor een nieuw dorpshuis en een gymzaal op de plek van de voormalige school aan de Dominee Ulferslaan. Het nieuwe pand zal onderdak bieden aan het dorpshuis en de gymzaal, en zal verbonden worden met basisschool De Klaroen via een hoofdentree en bibliotheek in de nieuwbouw.

Het openbaar gebied rondom het nieuwe dorpshuis en de woningen zal opnieuw worden ingericht, waardoor een harmonieuze woonomgeving ontstaat.

Geniet van het beste van beide werelden:
Wonen in Tienhoven betekent leven tussen prachtige natuurgebieden, maar ook op korte afstand van diverse voorzieningen. Maarssen-dorp is goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Liever naar Utrecht? Binnen enkele autominuten bent u in het gezellige centrum van Utrecht. Voor een dagje ontspanning hoeft u ook niet ver te rijden; Thermen Maarssen (Voorheen Spa Sereen) ligt om de hoek.

Grijp deze unieke kans om te wonen in het hart van natuur en gemeenschap in Tienhoven. Schrijf u vandaag nog in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen richting start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Veenkluit - Tienhoven
Start verkoop
Verkoop gestart
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden