Haagstede - Woningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Stichtse Vecht - Maarssen
Actueel aanbod

€ 449.000,- tot € 744.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 166m2
Kaveloppervlak
100 - 268m2

Over dit project

- GROTER, MOOIER ÉN DUURZAMER WONEN IN HAAGSTEDE -
Wonen in Haagstede wordt geweldig. Hier kom je thuis in het mooiste tuindorp van Maarssen. In Haagstede worden in totaal 139 woningen gerealiseerd waaronder 48 sociale koopappartementen. De overige 91 woningen zijn grondgebonden koopwoningen waaronder ruime rij- en hoekwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Een wijk met een eigen gezicht, groen en gezellig, met rustige straatjes waar auto's te gast zijn en sfeervolle parkjes. In Haagstede kun je straks nog groter, comfortabeler en duurzamer wonen, en dat gewoon in Maarssenbroek. Lekker centraal, met alle voorzieningen dichtbij. Meld je aan als belangstellende en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

- HAAGSTEDE. EEN GEZELLIG TUINDORP MET EEN EIGEN IDENTITEIT -
Haagstede ligt in Maarssenbroek, dat samen met Maarsen-dorp deel uitmaakt van Maarssen. Het ontwerp van de wijk is gebaseerd op de kenmerkende tuindorp-stijl die terugkomt in het ontwerp van de woningen en in de aanleg van gezellige sfeervolle pleintjes met veel groen en water. In Haagstede, de meest duurzame wijk van Maarssenbroek, woon en leef je straks echt samen met je buren en wijkgenoten. In een royale en moderne woning die helemaal klaar is voor een energiezuinige toekomst.

- ZO CENTRAAL WOON JE BIJNA NERGENS -
In Haagstede woon je overal dichtbij. Op korte afstand vind je scholen, winkels, kinderopvang een gezondheidscentrum, sportclubs en andere voorzieningen. Vanaf het Station Maarssen vertrekt er elk kwartier een trein naar Utrecht en Amsterdam en met de auto zit je binnen een paar minuten op de A2, A12 of N230. Maarssen-dorp, de Maarsseveense Plassen en Utrecht? Je bent er zo. Centraler kun je bijna niet wonen in Nederland.

- SCHRIJF JE IN -
De eerste inschrijfperiode van Haagstede Fase 1 is gesloten. Inschrijven als reservekandidaat kan nog. Fase 2 is nu ook in verkoop met een keuze uit 53 woningen, variërend van hoek- en rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haagstede - Woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 38 beschikbaar
Prijs
€ 449.000,- tot € 744.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden