DAEL

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Stichtse Vecht - Oud-Zuilen
Actueel aanbod

€ 935.000,- tot € 989.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
185 - 215m2
Kaveloppervlak
450 - 650m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Op de locatie van een voormalig installatiebedrijf in Oud Zuilen – midden in een woonwijk van de gemeente Stichtse Vecht – wordt gewerkt aan de ontwikkeling van vier zeer aantrekkelijke exclusieve villa’s.

De ontwikkeling wordt zeer zorgvuldig aangepakt en de woningen worden naast architectonisch erg aantrekkelijk, ook nog eens nul-op-de-meter!

Het bijzondere woonprogramma omvat minimaal 4 ruime slaapkamers op de verdieping, een hele grote woonkamer en keuken, én aanvullend is er op de begane grond aan de voorzijde nog ruimte voor bijvoorbeeld een extra (ouder)slaapkamer met badkamer of een kamer voor mantelzorg. Ook een kantoor aan huis met eigen opgang of een speelkamer voor de kinderen is mogelijk.

Tussen de hoofdbebouwing en het extra volume aan de voorzijde ontstaat een privé buitenruimte (patio) die voor veel extra daglicht en zicht op groen zal zorgen. Menig stadswoning heeft een stuk kleinere tuin dan deze unieke buitenruimte. Én hij is extra!

Op het perceel van zo’n 80 meter diep blijft namelijk voldoende ruimte over voor een prachtige diepe achtertuin.

Zoals het er nu naar uit ziet zal de verkoop van de woningen eind 2020 kunnen starten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
DAEL
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4
Prijs
€ 935.000,- tot € 989.000,-
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden