Maarssen Buiten

Stichtse Vecht - Maarssen
Actueel aanbod

vanaf € 230.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 85m2
Kaveloppervlak
160 m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

HEERLIJK WONEN EN GENIETEN VAN RUST EN RUIMTE!

Maarsen buiten
Recreëren midden in het groen, dicht bij de stad! Aan de rand van het historische Maarssen-Dorp verrijst, verscholen tussen velden en vaarten, het heerlijke recreatiegebied Maarssen Buiten.
Maarssen Buiten, een buitenkans voor liefhebbers van betaalbaar en intiem recreëren in een groene, waterrijke en rustieke omgeving maar met de bruisende steden Utrecht én Amsterdam binnen handbereik.

Woningen
Wilt u wakker worden met een heerlijk vakantiegevoel en vrij uitzicht over het water en het polderlandschap? Dan is wonen op Maarssen Buiten echt iets voor u. Maarssen Buiten biedt keuze uit twee verschillende woningtypen, beiden zo ontworpen zodat u optimaal kunt genieten van de omringende natuur. Grote glaspartijen zorgen ervoor dat u niets van de prachtige omgeving hoeft te missen.
De eerste fase van het project Maarssen Buiten bestaat uit de verkoop van veertien vrijstaande en zes geschakelde recreatiebungalows en de nieuwbouw van nog eens elf bungalows. Allen met een fenomenaal uitzicht op het achterliggende polderlandschap. Ontdek het zelf!
In fase 2 komen de Vrije Kavels in de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Maarssen Buiten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
74
Prijs vanaf
€ 230.000,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Overige
Wellness
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden