Merenpark

Stichtse Vecht - Maarssen-dorp
Archief

€ 192.500,- tot € 460.000,-
€ 790,- p.m. tot € 980,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 95m2
Kaveloppervlak
108 - 166m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Merenpark:
Huurappartementen | grondgebonden koopwoningen

Merenpark is een uniek project in Maarssen bij Utrecht. Het plan omvat de renovatie van zorgwoningen en nieuwbouw van 62 woningen. Het terrein van woonzorglocatie Merenhoef in Maarssen wordt hiervoor herontwikkeld en gerevitaliseerd. Het bestaande verpleeghuis en aanleunwoningen worden gerenoveerd. Er komen 48 nieuwe appartementen (zowel koop-, vrije sector huur als sociale huur) en 14 levensloopbestendige koopwoningen ‘Dorus’.

Locatie
Merenhoef is gelegen in Maarssen en ligt op circa 10 minuten loopafstand van het gezellige centrum. Het centrum kenmerkt zich door de mooie historische panden en natuurlijk rivier de Vecht. Met een goed winkelaanbod en uitgebreid scala aan restaurants is Maarssen-dorp een fantastische plek om te wonen! Ook ligt Merenhoef vlak naast het park Vechtenstein, wat een uistekende plek is om even een frisse neus te halen.

Doordat het plan ligt nabij de uitvalsweg N404 en de bushalte 'Maarssenveensevaart' direct aan de locatie is gelegen is de bereikbaarheid (met openbaar vervoer) goed. Ten westen van Maarssen, aan de andere kant van het Amsterdam-Rijnkanaal ligt Maarsenbroek. Hier bevindt zich ook het station, erg gemakkelijk te bereiken dus.
Hier woon in je in rust aan de rand van het oude dorp, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Geïnteresseerd in dit project en bent u ouder dan 50 jaar! Ga dan naar www.woneninmerenpark.nl voor meer informatie of schrijf je in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Merenpark
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Koopwoningen
28
Huurwoningen
64
Prijs
€ 192.500,- tot € 460.000,-
Huurprijs (p.m.)
€ 790,- tot € 980,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Overige
Lift, Zorg
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Huisarts, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht.

Aanmelden