Welkom op nieuwbouw-stichtse-vecht.nl

De gemeentelijke nieuwbouw site die u informeert over alle nieuwbouwprojecten, koop- en huurwoningen, in Stichtse Vecht. Hier vindt u een compleet overzicht van al het actuele- en toekomstige aanbod van nieuwbouw woningen in Stichtse Vecht. Naast projectmatige huizen treft u hier ook de projecten aan voor CPO (collectieve zelfbouw) en PO ( Particuliere bouwkavels)

Interesse in een nieuwbouw rijwoning, vrijstaand huis of (starters) appartement? Gezamenlijk (duurzaam) bouwen in een CPO-initiatief? Op zoek naar de ideale locatie voor uw toekomstige nieuwbouw huis? Schrijf u in en maak uw interesse kenbaar.

Via nieuwbouw-stichtse-vecht.nl blijft u automatisch op de hoogte van alle nieuwbouw ontwikkelingen in de regio en kunt u de gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe u wilt wonen.

Laatste nieuws

Oudere ervaart veel horden bij verkrijgen hypotheek

Senioren lopen vast in de regels rond het verstrekken van hypotheken, zowel als ze hun woning willen aanpassen als wanneer ze willen verhuizen. Dat stelt Martin Hagedoorn van CMIS Franchise, de moederorganisatie van De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur, in een blog op kop-munt.nl. Hij pleit voor nieuwe, flexibele regelgeving die deze horden kan wegnemen. Volledige publicatie

Beperkte overdraagbaarheid beinvloedt WOZ-waarde mantelzorgwoning niet

Rechtbank Oost-Brabant spreekt zich uit over de WOZ-waardering 2015 van een zogeheten mantelzorgwoning in de gemeente Valkenswaard. De mantelzorgwoning vormt los van de hoofdwoning een zelfstandig WOZ-object. De beperkte overdraagbaarheid van de woning beïnvloedt de WOZ-waarde niet. Volledige publicatie

Kantoorhuizen naar record

Foto telegraaf.nl

De ombouw van kantoren heeft vorig jaar met 750.000 vierkante meter een recordaantal nieuwe woningen opgeleverd.

Voor de woningmarkt betekent het extra aanbod meer dan een verdubbeling van de opbrengst uit 2015. Volledige publicatie

Woning-upgrade in Hilversum-Oost

Hoewel het 'laten we Hilversum weer groot maken' maandag grappig bedoeld was vlak na de officiële opening van het woningbouwcomplex aan de Larenseweg, zat er wel een kern van waarheid in deze Trumpiaanse oneliner. Met de nieuwbouw van Anna's Hoeve, Villa Industria en nu het Lucentterrein krijgt Hilversum-Oost een impuls. Volledige publicatie
Naar nieuws

Waarom inschrijven:

Wenst u op de hoogte te blijven van de nieuwbouw ontwikkelingen in de regio Stichtse Vecht? Schrijf u dan vrijblijvend in. Enkele voordelen van inschrijven zijn:

  1. Als eerste op de hoogte van nieuws over projecten in uw regio
  2. Eenvoudig inschrijven voor specifieke nieuwbouwprojecten
  3. Bewaar uw favoriete projecten en blijf op de hoogte van ontwikkelingen
  4. Uw woonwensen kenbaar maken aan gemeenten en ontwikkelaars
Naar inschrijven

Over de gemeente

De gemeente Stichtse Vecht omvat de volgende plaatsen en kernen: Maarssen, Maarssenbroek, Maarssen-dorp, Maarsseveen, Molenpolder, Oud-Maarsseveen, Oud-Zuilen, Tienhoven, Gieltjesdorp, Nieuwer Ter Aa, Kockengen, Breukelen, Kortrijk, Laagnieuwkoop, Noordeinde, Oud-Aa, Oukoop, Portengen, Portengense Brug, Scheendijk, Spengen, Zuideinde, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Nieuwersluis, Nigtevecht, Vreeland, Kerklaan, Mijnden, Nieuwerhoek, Stichtse Vecht, Loenen.

Over de gemeente